אולי יש לנו כוונות טובות כשאנחנו אוכלים מאכלים בריאים, אבל אם נאכל אותם בצורה לא נכונה, נאבד רכיבים מזינים רבים או שנצרוך יותר קלוריות.
בטטה
הבטטה עשירה בויטמין A, בנוגדי חמצון ורכיבים אנטי-דלקתיים. טיגון הבטטה היא ללא ספק הדרך הכי לא בריאה לאכול בטטה, מאחר והטיגון מוסיף שומן וקלוריות רבות.
הצטרפו לאגוגופון!
ותקבלו תכנים בחינם ישירות לווצאפ!
אפשרויות בריאות אחרות להכנת בטטה הם בישול בתנור או הרתחה במים, כל עוד לא מוסיפים ערימות של חמאה מעל.
שעועית
השעועית עשירה בחלבון וסיבים תזונתיים, כמו כן השעועית לא מכילה שומן ולכן היא יכולה להיות תוספת מעולה ובריאה לתזונה שלנו.
הבעיה היא, שרוב מוצרי השעועית מגיעים בקופסאות שימורים המכילות כימיקלים אשר עלולים לגרום לסרטן ומחלות לב.
קופסאות שימורים מכילות גם כמות גדלה של נתרן, לכן, השרייה והרתחה של שעועית טרייה היא האפשרות הכי טובה בשבילנו.
פירות יבשים
כשאנחנו רוצים לעצור את החשק שלנו לסוכר, נישנוש פירות יבשים היא הדרך הכי בריאה. כל עוד לא הוסיפו להם סוכר. לכן, וודאו שאתם בוחרים פירות יבשים ללא תוספת סוכר.
לפעמים, אפשר לדעת לפי המראה שלהם, אבל אם אתם לא בטוחים, בדקו את האריזה או שאלו את המוכר.
תפוחים
תפוח הוא אחד החטיפים המושלמים, הוא מתוק, עסיסי ועשיר בסיבים המדכאים את תחושת הרעב שלנו.
רוב הויטמינים והמינרלים בתפוח נמצאים בקליפה, כמו ויטמין A, C, סידן, אשלגן, חומצה פולית וברזל, לכן אם אתם נוהגים לקלף את התפוח, קחו בחשבון שאתם זורקים את כל הרכיבים המזינים שבתפוח.
ברוקולי
אולי הרתחה של ברוקולי היא הדרך הכי ידועה לבישולו, אך היא לא הדרך הכי בריאה, ההרתחה מוציאה הברוקולי את כל הרכיבים הטובים והמזינים שלו.
במקום, ניתן לאדות את הברוקולי למספר דקות עד ריכוך הירק וקבלת מראה ירוק זוהר ויפה.
הצטרפו לדיוור של אגוגו
ותקבלו תוכן בלעדי ישירות למייל