נתקפים ברעב במהלך היום? 7 נשנושים בריאים שיסגרו לכם את הפינה

נתקפים ברעב במהלך היום? 7 נשנושים בריאים שיסגרו לכם את הפינה

כשאנחנו מעוניינים לשמור על תזונה מאוזנת במהלך היום, אנחנו חייבים לקחת בחשבון נשנושים בריאים למקרה חירום. נשנושים אלה יכולים קודם כל לסייע לנו לשמור על אנרגיה, וגם לרסן את הרעב ולמנוע אכילת יתר במהלך הארוחות, או לנשנש חטיפים גרועים עתירים בקלוריות.

במאמר זה ניתן כמה רעיונות לחטיפים בריאים שאתם יכולים לנשנש במהלך היום.

הצטרפו לווצאפ של אגוגו!

ותקבלו עדכונים ישירות לנייד.

לחצו להצטרפות
מודעה

חומוס וירקות חתוכים

חומוס הוא מטבל טעים ומזין העשוי מגרגירי חומוס, טחינה, שמן זית ותבלינים. הוא עשיר בסיבים, חלבון ושומנים בריאים, מה שהופך אותו לחטיף בריא ומשביע. שדכו את החומוס עם ירקות פריכים חתוכים כמו גזר, סלרי, מלפפון או פלפלים לחטיף טעים ודל קלוריות שעשיר גם בויטמינים ומינרלים חיוניים.

יוגורט יווני ופירות יער

יוגורט יווני הוא חטיף עשיר בחלבונים שיכול לעזור לנו לשמור על תחושת שובע ממושכת. בנוסף, זהו מקור טוב לפרוביוטיקה, התומכת בבריאות המעיים. הוסיפו ליוגורט שלכם פירות יער עשירים בנוגדי חמצון כמו אוכמניות, תותים או פטל לפינוק מתוק ומזין. אפשר גם להוסיף קצת אגוזים או זרעים לתוספת קראנצ'יות ושומנים בריאים.

שקדים

שקדים הם בחירה מצוינת לחטיף בריא ומהיר כשאנחנו בתנועה. הם עשירים בשומנים בריאים, סיבים וחלבונים, שיכולים להרחיק את הרעב. שקדים הם גם מקור טוב לויטמין E ומגנזיום. חופן קטן (בסביבות 23 שקדים) הוא מנה מושלמת לנשנוש.

פרוסות תפוח וחמאת אגוזים

שילוב פרוסות תפוח עם חמאת האגוזים האהובה עליכם (כגון חמאת שקדים, בוטנים או קשיו) היא דרך טעימה ליהנות מחטיף בריא ומשביע. המתיקות הטבעית של התפוח משלימה את הטעם העשיר והקרמי של חמאת האגוזים, בעוד שהשילוב של סיבים ושומנים בריאים עוזר לנו להרגיש שבעים לאורך זמן ארוך יותר.

אדממה

אדממה, או פולי סויה צעירים, הם עוד בחירה טובה לנשנוש בריא. הם עשירים בחלבון, סיבים וויטמינים ומינרלים שונים, כגון חומצה פולית וויטמין K. ניתן ליהנות מאדממה מאודה או מבושלת במים, מתובלת קלות במלח.

פרוסת לחם מלא ואבוקדו

שילוב זה מספק איזון טוב של פחמימות, שומנים בריאים וסיבים. אפשר גם להוסיף חתיכת עגבנייה, מלפפון, לתוספת טעם ועוד רכיבים בריאים.

שיבולת שועל בהכנה לילית

הדרך הבאה להכנת שיבולת שועל היא דרך שחוסכת לנו את ההכנה בבקרים עמוסים. שלבו בצנצנת שיבולת שועל מהסוג הגרוס יותר (לא שלם) עם חלב לבחירתכם (חלבי או צמחי), יוגורט וזרעי צ'יה. הוסיפו פירות, אגוזים או זרעים לתוספת טעם ומרקם. הניחו לתערובת לנוח למשך הלילה, בבוקר יהיה לכם חטיף טעים ועשיר ברכיבים תזונתיים בריאים.

הצטרפו למייל של אגוגו!

ותקבלו תכנים מיוחדים ישירות למייל.