Uncategorized

מתכון לסלט טבולה

בכתבה זו נלמד להכין סלט טבולה טעים במיוחד שלב אחר שלב.

אגוגו-מגזין בריאות| Agogo | פורסם 18/10/13

מתכון לסלט טבולה

מתכון לסלט טבולה

חומרים להכנה:

צרור פטרוזיליה.

בצל ירוק כמות ביחס שווה לפטרוזיליה.

בורגול גס או דק לפי הטעם (כמות הבורגול לפי הטעם כוס או חצי כוס למתכון דיאטתי אפשר להפחית מהכמות).

תיבלון:

מלח,פלפל שחור,לימון שמן זית.

אופן הכנה:

משרים את הברוגול בקערה עם מים רותחים עד שהבורגול מתרכך (יש למלא את הקערה במים רותחים שיכסו את הבורגול).

קוצצים דק את הפטרוזיליה והבצל ירוק.

לאחר שהבורגול התרכך מסננים את הבורגול במסננת ושוטפים במים קרים וסוחטים את המים מהבורגול.

מוסיפים את הבורגול לקערה יחד עם הפטרוזיליה והבצל ירוק.

מתבלנים במלח ,פלפל שחור לפי הטעם.

2 כפות שמן זית.

להוסיף לימון לפי הטעם.

תוספות לסלט:

עגבניות,מלפפון,עלי חסה או חסה קצוצה, אגוזי מלך,  גרגירי רימונים להוספת צבע יפה. אפשר להחליף את הבורגול בקינואה.

התגובה שלך

תגובות