מוקפץ דל קלוריות עשיר בחלבון

מוקפץ דל-קלוריות מהיר וקל להכנה

מתכון קל ומהיר להכנה לכל מי שרוצה לשמור על תזונה בריאה. המוקפץ הוא דל-קלוריות עשיר בחלבון וירקות שונים.

מה צריך?

  • 500 גרם חזה עוף
  • 1/2 ראש כרוב
  • 1 בצל גדול
  • 1 גזר
  • 1 גמבה
  • 5-6 פטריות
  • 2 שיני שום
תבלינים: מלח, רוטב סויה, פפריקה מתוקה, פלפל שחור.

אופן הכנה:

  1. מקפיצים את הירקות כ-10 דקות תוך כדי תיבול (חוץ מהפטריות).
  2. מעבירים את הירקות המבושלים לקערה.
  3. מקפיצים את החזה עוף עד שהוא מבושל היטב
  4. מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד קצת.
  5. מחזירים את הירקות ומערבבים מספר דקות.
בתיאבון.

הצטרפו למייל של אגוגו!

ותקבלו תכנים מיוחדים ישירות למייל.