מרק עדשים ירוקות קלאסי

מרק עדשים ירוקות קלאסי

מרק עדשים פשוט וקל להכנה, אבל טעים בטירוף.

מה צריך?

  • 2 כוסות עדשים ירוקות
  • 1 בצל גדול
  • 6-8 שיני שום
  • סיר מלא במים
  • תבלינים: 1 כף שטוחה של מלח, 1/2 כפית פלפל שחור.

איך מכינים?

  1. מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים כדקה.
  2. מוסיפים את העדשים וממלאים את הסיר במים.
  3. מוסיפים את התבלינים.
  4. מבשלים על אש בינונית/נמוכה למשך 50 דקות עד שהעדשים רכות.

הערות וטיפים: לא חובה להשרות את העדשים. יש להשתמש במלח על פי טעמכם האישי.

כמה קלוריות?

קערה בינונית מכילה כ-190 קלוריות.