איך להיגמל מסוכר ובצקים ולרדת במשקל באופן אוטומטי

איך להיגמל מסוכר ובצקים ולרדת במשקל באופן אוטומטי

-בשיתוף עם מכון אברהמסון-

מחקרים מראים שרוב האנשים שעושים דיאטה – לבסוף עולים בחזרה במשקל. אך המומחים במכון אברהמסון מסבירים כי יש להם פתרון לעניין והוא גמילה ממתוקים ובצקים.

הסוכר מתחבא במקומות בלתי צפויים

הסוכר מסתתר בכמעט כל מזון מעובד שאנו צורכים, החל מלחם, מוצרי חלב, חטיפים, אלכוהול, רטבים, שניצלים מעובדים, תבלינים, ועוד.

הסיבה לכמות הגדולה הזאת של סוכר במזון המעובד היא פשוטה, סוכר הוא טעים ולכן היצרנים מוסיפים אותו. הטעם של הסוכר גורם לרוב האנשים לבחור את המוצרים עתירי הסוכר, על פני הדלים בסוכר.

הסוכר גם מסייע להארכת חיי המדף של המוצרים, הוא מעין חומר משמר זול שהיצרנים משתמשים בו להפוך את המוצרים לעמידים יותר.

מה הופך את הסוכר והפחמימות לממכר כל כך?

דופמין, ההורמון שאחראי בין השאר להנאה ותחושה טובה, מופרש כאשר אנו צורכים סוכר ופחמימות.

כבר במפגש הראשוני עם בלוטות הטעם בלשון, המוח משדר נעים לי, אני ממש נהנה כרגע, תנו לי עוד ועוד סוכר. תנו לי גם עוד פחמימות פשוטות, אני צריך יותר מהדבר הטוב הזה.

ישראל היא שיאנית בצריכת סוכר, אנו צורכים בין 30-45 כפיות סוכר ליום, בעוד שהכמות היומית המומלצת היא 7 כפיות בלבד!

לסוכר השפעה ממכרת, כמו סמים ואלכוהול, ובדומה להם הסוכר גורם נזק מצטבר ובלתי הפיך לבריאות: השמנת יתר, סוכרת, יתר לחץ דם, מחלות דלקתיות כרוניות, כמו פסוריאזיס, קרוהן וקוליטיס כיבית, ולמחלות ניווניות דלקתיות כמו מחלות מפרקים, לשומנים גבוהים בדם ולכבד שומני.

בנוסף לכך, הסוכר משפיע על מראה העור והזדקנותו, וגם עלול לסייע בהתפתחות תאי סרטן.

מהו הסוד?

אם סוכר היה נכנס לרשימת הסמים האסורים ומוצא מהחוק, היינו רואים צניחה דרמטית בממדי ההשמנה, הסוכרת והתחלואה, ואנשים עם עודף משקל היו מצליחים להתמיד בדיאטה.

מודעה

אחרי שהבנו שסוכר ופחמימות ממכרות גורמות לנו להתמכרות בלתי נשלטת.  המסקנה המתבקשת היא חד משמעית: כדי לרדת במשקל מומלץ להיגמל באופן מוחלט מפחמימות ממכרות ומסוכר.

גמילה מהדחף לסוכר ולפחמימות ממכרות

עוד לפני בחירת התפריט הנכון, מומלץ להיגמל ולנטרל את הדחף באזור במוח שאחראי על  כל ההתמכרויות, כי אחרי הגמילה אנשים מצליחים להתמיד ללא קושי בתפריט בריא וטוב ולרדת במשקל.

אבל מה יישאר לנו לאכול אתם תוהים? איך מתחילים? ואיך נגמלים? אם חשבתם שאין תחליף לפיצה או לעוגת שמרים, זה הזמן להכיר את עולם התחליפים.

יש מגוון רחב של מאכלים שתוכלו להכניס הביתה: עוף, דגים, טונה, בשר, ביצים, מוצרי חלב, טופו, ירקות ופירות, קטניות כמו: גרגרי חומוס, עדשים, שעועית, אפונה, פול, מש, שעועית אזוקי, פולי סויה, דגנים כמו קינואה, כוסמת, דוחן, אמרנט, פריקי, שיבולת שועל, גריסי פנינה, אורז מלא, טחינה, זיתים, שמן זית, שקדים, אגוזים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניה, זרעי פשתן, זרעי שומשום ועוד.

ומה לגבי קינוחים?

גמילה מסוכר ומפחמימות ממכרות מאפשרת ליהנות משפע של קינוחים מתוקים נטולי פחמימות ממכרות. למשל: פירות (עד 3 ביום), דבש, סילאן, עוגיות שיבולת שועל ואגוזים, עוגת גבינה ללא סוכר, חמוציות ללא סוכר ועוד.

להוריד לגמרי את הדחף לסוכרים ולפחמימות ממכרות

כדי להבטיח את הצלחתכם מומלץ לקבל עזרה ולעבור טיפול גמילה במכון אברהמסון שמוריד לגמרי את הדחף והחשק לאכול מזונות שמכילים סוכר ופחמימות ממכרות.

התכנית של מכון אברהמסון כוללת גמילה מהדחף לשוקולדים, פיצות, פסטות, מאפים ופחמימות מזיקות נוספות.  אחרי הגמילה הנגמלים מקבלים תמיכה וייעוץ של תזונאית.

לקוחות מכון אברהמסון שנגמלו מהדחף לסוכרים ולפחמימות ממכרות מעידים שלא מתחשק להם יותר לגעת במזונות שלא יכלו בלעדיהם בעבר. שהירידה במשקל פשוטה וקלה. שקל להם להתמיד בה לאורך שנים רבות ושלא מדובר בדיאטה אלא בשינוי מוצלח של אורח החיים.

הם מספרים שאחרי הגמילה המוחלטת מהדחף לסוכרים ולפחמימות ממכרות הם מרגישים ערניים יותר, חיוביים יותר ומלאי אנרגיה. בנוסף הם מדווחים על שיפור משמעותי במדדי הסוכר, בכולסטרול, ביתר לחץ דם ובמחלות נוספות מהן סבלו.