הדרך הפשוטה ביותר לבשל ברוקולי ולשמור על הערכים התזונתיים

הדרך הפשוטה ביותר לבשל ברוקולי ולשמור על הערכים התזונתיים

הברוקולי הוא אחד מהירקות הבריאים ביותר שקיימים, אך בישול יתר שלו גורם לאיבוד הרבה מהערכים התזונתיים, שלא לדבר על איבוד הטעם. כך תבשלו אותו נכון.

אגוגופון! הצטרפו לעדכונים! 📱

ותקבלו ידע לבריאות טובה יותר ישירות לנייד. שירות חדש וחינמי לגולשי אגוגו.


מודעה

לברוקולי יש יתרונות בריאותיים רבים כמו לחימה בסרטן, הפחתת כולסטרול, הוא מכיל רכיבים אנטי-דלקתיים, נוגדי חמצון חזקים ועוד. אך מהי הדרך הטובה ביותר לבשל אותו?

איך להכין ברוקולי?

כל מה שצריך הוא להקפיץ קצת שום במחבת, להוסיף ברוקולי, קצת מים, ותוך מספר דקות יהיה לכם ברוקולי ירוק וטעים עם מלא ערכים תזונתיים.

מרכיבים:

  • שמן זית (בערך כפית)
  • ברוקולי – שטוף וחתוך לפרחים.
  • שיני שום – הכמות לפי הטעם.
  • מעט מים.

אופן ההכנה:

  1. חממו מחבת על הגז
  2. הוסיפו מעט שמן זית
  3. הוסיפו שיני שום חתוכות ובשלו אותן בערך דקה
  4. הוסיפו את הברוקולי
  5. הוסיפו מעט מים, ממש קצת.
  6. וכסו במכסה. מדי פעם הרימו את המכסה וערבבו.
  7. לאחר 5 דקות כבו את האש.
אפשר להיות יצירתיים במתכון, ולהוסיף חזה עוף, תבלינים כמו פלפל שחור, פפריקה, מלח וכו.
עוד דרך לבישול הברוקולי היא באמצעות אידוי קל למשך מספר דקות, עד שהוא הופך להיות בצבע ירוק בהיר.

איך להקל על נפיחות בבטן?

בלעדי באגוגו!..

המוצר האהוב אפטרמיל הוא מוצר ייחודי, איכותי, טבעי המיועד לשתייה לאחר ארוחה, הוא מורכב מקבוצה של צמחי-על שמרכיביהם הוכחו במחקרים רבים למסייעים בהקלת נפיחות בבטן, עצירות, בחילות, ובעיות עיכול אחרות.
קראו על  10 מאכלים שלא כדאי לכם לאכול אף פעם

איזה כיף שבחרת להצטרף! 😍

היי, החלטנו לפתוח שירות חדש לגולשי אגוגו בו נוכל לעדכן אתכם הגולשים במאמרים חדשים שעולים לאתר, עדכונים שונים לגבי אירועים וכנסים, ובקיצור.. כל מה שמעניין בעולם הבריאות.
את השירות תקבלו באמצעות הודעת טקסט (SMS) או במייל פעם בשבוע (בממוצע). ללא ספאם. תוכלו להסיר את עצמכם מהשירות בכל עת בלחיצת כפתור.