בישול תפוח אדמה במים מסייע להרזיה מהירה

בישול תפוח אדמה במים מסייע להרזיה מהירה

תפוח אדמה יכול להפוך אתכם לשמנים, או לעזור לכם לרדת במשקל, תלוי איך תכינו אותו.

הצטרפו לווצאפ של אגוגו!

ותקבלו עדכונים ישירות לנייד.
מודעה

בעוד שצ'יפס מטוגן יכול להיות משמין מאוד, הדבר לא נכון לגבי התפוח האדמה הגולמי.

ישנו סולם הנקרא מדד השובע, המודד את היכולת של המזונות לגרום תחושת שובע ולגרום לאנשים לאכול פחות קלוריות במהלך הארוחות.

באופן מעניין, תפוחי אדמה, לבנים, מבושלים במים זוכים בציון הכי גבוה מכל המזונות שנבדקו. ניתן לקרוא כאן בהרחבה על המחקר.

מה זה אומר?

אם תאכלו יותר תפוחי אדמה, באופן אוטומטי תאכלו פחות ממזונות אחרים.

ישנם מספר הוכחות שהגורם לכך הוא החלבון בתפוחי אדמה הנקרא מעכב פרוטאז 2 (protease inhibitor 2), מעריכים כי חלבון זה משפיע על הורמוני התיאבון, אך נושא זה עדיין צריך להיבדק עוד.

אם אתם רוצים לזרז את ההשפעה המרזה של תפוחי האדמה, קררו אותם לאחר הרתחתם. הדבר מגביר את תכולת העמילן העמיד המסייע להורדה במשקל.

שורה תחתונה

 תפוחי אדמה לבנים מבושלים יעילים בזירוז השובע וגורמים לנו להרגיש מלאים יותר. הדבר יסייע לנו לאכול פחות קלוריות.