תזונה

איפה מומלץ לאחסן את המאכלים והמזונות האהובים עלינו?

איך, איפה וכמה זמן לאחסן את המאכלים והמזונות האהובים עלינו? האם לאחסן את העגבניות במקרר או מחוצה לו? וכמה זמן לחם יכול לשרוד במקפיא?

אגוגו- מגזין בריאות | Agogo | פורסם 12/2/15

פירות וירקות

איפה לאחסן עגבניות?

איפה לאחסן עגבניות?

אבוקדו – יש לאחסן אבוקדו מחוץ למקרר. לאחר שהאבוקדו הבשיל יש לשמור 4 ימים.

תפוח – לאחסן תפוחים במגירת המקרר למשך 3 שבועות.

בננה – יש לאחסן בננות מחוץ למקרר. לאחר שהבננות הבשילו יש לשמור 3 ימים.

פירות הדר – יש לשמור במגירת המקרר למשך שבועיים.

ענבים – יש לאחסן במקרר בתוך שקית אטומה למשך שבוע עד שבועיים.

עגבניות – יש לאחסן עגבניות מחוץ למקרר, ללא שקית ובמקום מאוורר למשך 5 ימים.

גזרים – במגירת המקרר, בשקית אטומה. למשך 3 שבועות.

מלפפונים – במגירת המקרר. שקית אטומה. למשך שבוע.

שום – מחוץ למקרר. במקום מאוורר. למשך חודשיים.

בצל – מחוץ למקרר. במקום מאוורר. למשך חודש עד חודשיים.

תפוחי אדמה – מחוץ למקרר. בתוך שקית נייר. למשך חודש עד חודשיים.

כמה זמן אפשר לאחסן לחם במקרר?

כמה זמן אפשר לאחסן לחם במקרר?

בשר

את מוצרי הבשר יש לאחסן במקפיא בשקית אטומה למשך 3-4 חודשים.

לחם

מקפיא – ניתן לאחסן לחם במקפיא בשקית אטומה למשך 3 חודשים.

מחוץ למקרר – למשך 3 ימים בשקית אטומה.

ביצים

מומלץ לאחסן ביצים במדף במקרר למשך 2 שבועות או עד התאריך המצוין באריזה.

אהבתם? פרגנו בלייק!

התגובה שלך

תגובות